DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
F1

Stroll megsértette Massát?

A tavalyi szezonban végig arról szóltak a hírek, hogy Felipe Massa segíti Lance Strollt. A kanadai legutóbb azt mondta, hogy semmilyen segítséget nem kapott Massától, aki erre reagált is.

Meglehetősen érthetetlen Lance Stroll nyilatkozata az előzmények ismeretében. A rendkívül rutinos Felipe Massa mellé újoncként került bő egy évvel ezelőtt az akkor még mindössze 18 esztendős kanadai, aki az elején ráadásul csak esett-kelt. Végül ugyan a pontversenyben a tapasztalt brazil végzett előrébb, de nem sokkal. Bár ez nagyban köszönhető Massa többszöri balszerencséjének, valamint Stroll azerbajdzsáni szerencséjének.

A tavalyi szezonban többször is nyilatkozott arról a Williams, hogy a brazil rengeteget segít az ifjú kanadainak, minden tekintetben a mentora lett és az első hetek botladozásánál is folyamatosan kiállt mellette. Massa májusi nyilatkozatát erről ide kattintva olvashatjátok.

Vajon tavaly tavasszal miért nem cáfolta Stroll Massa szavait?


Ehhez képest a héten Lance Stroll azzal állt elő, hogy Felipe Massa inkább a saját pecsenyéjét sütögette, csak a saját gyorsaságára összpontosított és nem segített Strollnak semmiben, egyáltalán nem volt a mentora. Ha ez valóban így volt, akkor nem igazán érthető, miért nem cáfolta Massa szavait már tavasszal, ha pedig a brazil segített neki, akkor érthetetlen, miért tagadja ezt most utólag. Talán ez is édesapja hatására történt volna?

Mindenesetre az érzékeny lelkű Felipe Massának láthatóan nem esett jól a nyilatkozat, hivatalos Twitter oldalán ugyanis így reagált: „Jobb, ha ezt most inkább nem kommentálom…”, bejelölve az említett cikket, valamint a Williams és Stroll oldalát. A szöveg mellé pedig a közösségi médiában sűrűn használatos, meglepődöttséget szimbolizáló két kis jelet is illesztett. Annyi bizonyosan sejthető, nem ezt érdemelte a visszavonuló brazil.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: