DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Játssz új kvízeinkkel, és nyerj!

Mi mindenre emlékszel a 2017-es szezonból, mit tudsz a raliról, Kubicáról vagy épp Enzo Ferrariról? Tedd próbára magad, és jutalmadként választott könyvet nyerhetsz magazinelőfizetéssel!

A Formula.hu népszerű Kvíz szekciója a közelmúltban több új kérdéssorral bővült. Hogy aktivizáljuk játékos kedvű olvasóinkat, nyereménnyel jutalmazzuk a legtöbb pontszámot elérő próbálkozót – tehát aki helyesen válaszol a kérdésekre, valamint a leggyorsabban teszi azt.

A játék az összes új 10-es kvízre érvényes (ezek listája lejjebb található), ezek mindegyikét tekintve kell maximális pontszámot elérni. Azaz elegendő egyetlen új kvízzel játszani – próbálkozni akármennyiszer lehet a siker érdekében.



A győztes nyereménye egy választható könyv a Száguldás és cirkusz 2017-2018, valamint Autósport évkönyv 2017 között, valamint negyedéves Autósport és Formula Magazin előfizetés. A kvíz regisztrációhoz kötött, nyereményjátékainkban csak azok vehetnek részt, akik valós adatokkal lépnek be.

A játék január 31-én 24 óráig tart, eredményhirdetés február 1-jén. A nyertesnek teendője nincs, szerkesztőségünk felveszi vele a kapcsolatot.

A nyereményjáték a következő kvízekre érvényes:

Képben vagy Robert Kubica pályafutásával?

Mennyire ismered Daniel Ricciardo pályafutását?

Enzo Ferrari, egy legenda alapítója

A 2017-es Formula-1-es szezon

Mennyire emlékszel a 2016-os F1-es szezonból?

Mennyit tudsz a Monte-Carlo Rali történetéről?

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: