DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Vandoorne: Mi leszünk a legjobb pilótapáros

Már a McLarennél is tudják, ki fog náluk versenyezni a 2018-as esztendőben. A belga pilóta örül, hogy jövőre is Fernando Alonsóval dolgozhat, aki csütörtökön írta alá új szerződését a wokingiakkal.

Az USA Nagydíj hétvégéjén tehát megnyugodhatott a McLaren: sikerült megtartaniuk a kétszeres világbajnok Fernando Alonsót. Ez nemcsak a csapatot villanyozta fel, hanem a spanyol fiatal csapattársát, Stoffel Vandoorne-t is.

A belga pilóta csak pozitívumokat lát Alonso maradásában: „Fernando szerződéshosszabbítása jó hír számunkra, mert ez stabilitást ad a csapatnak és nekem is egyaránt.”

 vandoorne-alonso-szerzodeserol-2017



Vandoorne nem kételkedik benne, hogy Alonsóval együtt ők fogják alkotni az egyik legjobb párost 2018-ban: „Jó a kapcsolatunk, remekül tudunk együtt dolgozni, nekem ő a mérce, és boldog vagyok, hogy jövőre is magam mellett tudhatom őt. Úgy vélem, nekünk lesz az egyik legerősebb pilótapárosunk 2018-ra, ha nem a legjobb.”

„Nagyszerű érzés, ha ott van egy kétszeres világbajnok az ember mellett, különösen ha motorsportról van szó. Minden hétvégén tanulok tőle valami újat” - zárta a belga fiatalja azzal, hogyan profitál folyamatosan abból, hogy Alonso mellett dolgozhat.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: