DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Hamilton egyre kevésbé akar visszavonulni

Lewis Hamilton már a tizenegyedik szezonját tapossa a Formula-1-ben, ezen idő alatt az egyik legsikeresebb versenyző lett. Rajongói örömére egyértelmű utalást tett arra, hogy még sokáig maradhat.

Igaz, hogy év közben megpendítette azt a húrt is a háromszoros világbajnok, hogy akár hamarosan felhagyna az F1-gyel, legutóbbi mondatai egyértelműen arra utalnak, hogy még jó ideig részese lesz a száguldó cirkusznak, mivel jobban élvezi ezt a sportot, mint valaha és olyan sokáig szeretné még űzni, ameddig csak tudja.

Lewis Hamilton nagyon aktív életet él, beleértve a szabadidejét is, amit a zene és divat iránti rajongásán kívül még extrém sportok űzésével is tölt. Állandóan újabb és újabb dolgokat próbál ki. A Jonathan Ross Show című műsorban beszélt önmagáról.

„Nyolc éves korom óta versenyzem, az elmúlt öt-hat év során pedig elkezdtem próbálgatni, mik érdekelnek még ezen a sporton kívül. Amikor abbahagyom az F1-et, még további lehetőségeim lesznek, amik élvezetet okoznak. A tervek minden évben megújulnak. Mostanában abbahagyni? Nem, egyáltalán nem tervezem. Igaz, hogy korábban megfordult a fejemben, de most a párharcokat jobban élvezem, mint valaha korábban. Hihetetlenül szeretem” – említette jövőbeli terveit Lewis Hamilton.

Hamilton még sokáig szeretne az F1-ben maradni


„Az egész egyben mindennél jobb, az edzésektől kezdve a csapattal végzett kemény munkáig, majd amikor úgymond elő kell adnod magad. Olyan hosszú ideig szeretném még ezt csinálni, ameddig csak tudom. Minden alkalommal megmutathatom, mit vagyok képes elérni” – erősítette meg a brit ász, hogy még huzamos ideig nem szeretne visszavonulni.

„Hogy mikor jön el a vége? Amikor az ember már túl sokat gondolkodik a múltján. Az F1-ben az érdeklődés középpontjában állsz, különösen, amikor az élen vagy. Amikor már kevés a lehetőséged, amikor már pénzt sem keresel annyit, akkor valószínűleg túl régóta vagy itt és menned kellene” – tekintett előre Hamilton.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: