DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Az idei F1-es szezon legemlékezetesebb pillanatai

Nem csak a pályán, azon kívül is számtalan remek pillanatot hozott a 2017-es évad első fele - nektek melyik volt a kedvencetek?

Lewis Hamilton elérzékenyül, amikor egy Senna-sisakkal ajándékozzák meg

A brit pilóta lépten-nyomon kijelenti, milyen sokat jelent számára a brazil pilóta, és az ő rekordjai, ezért természetesen nagyon meghatotta, amikor a sportág vezetősége a legenda egy versenyben használt sisakjával ajándékozta meg őt Montrealban, miután beállította Senna 65 pole-pozíciós eredményét. Később kiderült, hogy Hamilton egy promóciós célokra készült fejvédőt kapott, a gesztus jelentőségéből ez azonban semmit sem volt le.

Egy kissrác nagy napja: Kimi Raikkönen meglepi rajongóját

A francia Thomas világhírnévre tett szert, amikor a finn pilóta első körös kiesése után könnyekben tört ki. A Ferrari azonban meghívta a srácot családjával együtt a csapat motorhome-jába, ahol a fiú magával Raikkkönennel is találkozhatott - ráadásul a Jégember egy dedikált sapkával ajándékozta meg kis rajongóját.

Alonso ellopja a show-t a Hungaroringen

Amíg a dobogósok vígan locsolták a pezsgőt, a spanyol szokásához híven ismét reflektorfénybe került egy mutatványával: ezúttal a pódium alá felfestett, ikonikus napozós jelenete mellé ült le, kellemes vakációt kívánva mindenkinek.

Raikkönen keresztülvág a sivatagon

A finn versenyző a Bahreini Nagydíj második edzésén robbant le Ferrarijával, ő pedig minél kevesebb időt szeretett volna tölteni a hőségben, ezért a szervízút helyett saját útvonalat keresett a paddock felé - beindítva a mémgyárat.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: