DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Az idei F1-es szezon összes ütközése

Túl vagyunk már a 2017-es szezon első félévén, a Formula-1 pedig erre a szezonra rátett egy lapáttal. Az első 11 nagydíjhétvége összes pilótahibáját, ütközését, problémáit egyben láthatod, pörgős lesz!

Emlékszünk még Jolyon Palmer hibájára Ausztráliában, vagy Lance Stroll botladozására az első edzéseken és futamokon? Emlékszünk még Antonio Giovinazzi két komoly versenyzői hibájára Kínában?

Button egyetlen futamra tért vissza idén, emlékezetes lett


Megvan még Sainz karambolja Bahreinből, vagy a még annál is nagyobb ütközése Montrealban? Elfelejtettük már Palmer és Grosjean ütközését a rajt után Oroszországban? Idén történt Ocon és Vandoorne vezetői hibája is Monte Carlóban.

Kicsit közelebbinek tűnik az azerbajdzsáni kaotikus hétvége, amikor az edzésen és a versenyen is szép számmal ritkították saját és egymás autóit a fiúk. Bizonyára emlékszünk Hamilton és Vettel nagy port kavart esetére is, valamint Kvjat torpedóira. A Ricciardo-Vestappen ütközés, illetve a Magnussen-Hülkenberg kalamajka? Ezek már egészen közeli emlékek.

Ezt és minden más fontos 2017-es történést megtalálsz ebben az igazán pörgős videóban. Ha van szabad 22 perced, feltétlenül nézd végig minden másodpercét, félrenézni sem nagyon lesz időd!

2017 eddig nem okoz csalódást, a tavalyi évnél jóval több az izgalom és az esemény

Kimaradt valami?

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: