DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

A Toro Rosso tagadja Sainz eligazolását

Franz Tost beszélt arról, hogy a Carlos Sainz körül keringő eligazolási híreknek semmi alapja nincs. Egyesek Jolyon Palmer helyére ültették volna be a spanyolt.

Az kétségtelen, hogy Carlos Sainz idén is remekül teljesít csapatával, hiszen az összetett kilencedik helyét foglalja el a tabellán 35 egységet gyűjtve, míg csapattársa csak 4 ponttal áll a mezőny végén.

Franz Tost kommentálta ismét a hungaroringi hétvége előtti híreszteléseket: „Nem tudom, honnan származnak ezek a múltkori pletykák, amikor arról beszéltek, hogy Magyarországon már máshol fog vezetni. Ez a Formula-1, ami egyeseknek unalmas, és ekkor jönnek elő hasonló történetekkel, álmokkal vagy bármivel. Aztán beszélnek másról, és kezdődik előröl az egész.”

„Carlos nálunk van, szerződés köti a Red Bullhoz, és a jövőjét illetően is ők döntenek” - folytatta a Toro Rosso vezetője.

 sainz-hungaroring-2017



Az osztrák szakembert a csapat és a pilóta összetűzéséről is kérdezték: „Biztos vagyok benne, hogy tanult az esetből, és tudja, mi kell a karrierje további egyengetéséhez.”

„A legfontosabb dolog, amit mindig mondok a versenyzőmnek, hogy nyújtsa a legjobbját a jelenlegi csomaggal - a többi magától ki fog alakulni. Ez az elv minden istállónál érvényes” - folytatta az osztrák.

„Van egy versenyképes autónk, a csapat jó munkát végez, mindig összeszedettek vagyunk. A Toro Rossóval a pontokért tudunk harcolni” - zárta gondolatait Tost.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: