DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Melyik volt az év eddigi legszebb előzése? Szavazz!

A 2017-es F1-es szezon sok-sok drámát és emlékezetes pillanatot hozott - mi kiválogattunk öt remek előzést, melyek megtekintése után rajtatok a sor, hogy eldöntsétek, melyik volt a legszebb!

Sebastian Vettel Daniel Ricciardo ellen, Kínai Nagydíj

A ferraris rajtavesztett a verseny eleji biztonsági autós fázison, így aztán bevállalósnak kellett lennie, ha vissza akart kapaszkodnia a dobogóra. Egyik áldozata excsapattársa volt, aki mellett úgy ment el, hogy még kerekeik is összeértek!

Sergio Perez Felipe Massa és Danyiil Kvjat ellen, Kínai Nagydíj

Sanghaj nem hazudtolta meg magát: a mexikói pilóta három kanyar alatt két versenyzőt is maga mögé utasított - de még hogyan!

Fernando Alonso Jolyon Palmer ellen, Bahreini Nagydíj

Persze az egyik Toro Rosso a spanyol segítségére sietetett azzal, hogy kiolta a Renault-t az egyes kanyarban, így is lenyűgöző, ahogy a kétszeres bajnok keményen bent tartja autóját a brit mellett a négyes kanyar után.

Sebastian Vettel Valtteri Bottas ellen, Spanyol Nagydíj

Bár vezette a versenyt, a német versenyző végül alulmaradt Lewis Hamiltonnal szemben, a második helyet azonban szépségdíjas manőverrel hódította el a finn pilótától.

Fernando Alonso Carlos Sainz ellen, Magyar Nagydíj

Nagyszerű döntés volt a Hungaroring második DRS-zónáját az egyes kanyar után tenni, hiszen a kettes kanyarban nem feltétlenül az van előnyös helyzetben, aki a belső ívet választja. Fernando Alonso remekül használta ki ezt, és körbeautózta honfitársát legeredményesebb 2017-es futamán.

Most pedig rajtatok a sor:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: