DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

"Massa világbajnok alapanyag"

Paddy Lowe szerint a brazil F1-es pilóta bizonyította már a képességeit és most sokat segít Lance Strollnak - Massa maga úgy érzi, hogy nincs oka távozni a sportágból.

2016-ban egyszer már elbúcsúzott, visszavonult Felipe Massa, majd Nico Rosberg távozása és Valtteri Bottas eligazolása után mégis maradt hely számára a Williamsnél. A brazil pilóta azonban érez magában annyit, hogy 2018-ban is folytassa Formula-1-es pályafutását.

"Jó formában vagyok, szóval igen, biztos vagyok benne, hogy van még bennem annyi" - mondta Massa a Motorsportnak. "Ahogy vezetek és ahogy értem az autót, az még mindig rendben van. Nincs okom arra, hogy távozzak az F1-ből, de majd meglátjuk, hogy mi fog történni" - tette hozzá a 36 éves pilóta, aki szerint megfelelő lehetőség esetén szívesen marad.

massa-williams-silverstone-2017



"Felipe világbajnok alapanyag, ezt láttuk abban a szezonban, amikor kis híján megnyerte a címet" - emlékezett vissza 2008-ra a Williams technikai igazgatója, Paddy Lowe. "Nagyon tehetséges és remek érzés vele együtt dolgozni. Fantasztikus srác, fanatikus, barátságos, nagyon támogatja és segíti a tanulási folyamatban Lance-t. Szerintem ha megfelelő autót adunk neki, ő el fogja végezni a jó munkát."

"Sokkal nyugodtabban vezetek mostanában, boldog vagyok és élvezhetem, amit csinálok. Nincs rajtam nyomás" - mondta el még Massa.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: