DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Williams: Még elkaphatjuk a Force Indiát

Paddy Lowe, a grove-i alakulat technikai főnöke nem zárja ki az összetett negyedik hely megszerzését, annak ellenére, hogy 60 pontot kellene ledolgozni a Force Indiához képest.

A tabella negyedik pozícióját elfoglaló alakulat főnöke elmondta, ők előre koncentrálnak, hiszen nagy a szakadék közöttük és az üldözők között. A Williamsnél mégsem adták fel a negyedik hely megszerzését.

„Nem adjuk fel. Azt hiszem, nagyon erősek lehetünk idén néhány versenyen, remélhetőleg páron visszakapaszkodunk rájuk, és megpróbáljuk jobban kihasználni a teljesítményünket, és több pontot szerezni, mint az év első felében” - kezdte nyilatkozatát Lowe.

A brit szakember elmondta, a csapat hozzáállásával semmi baj nincsen: „Az év eddig szakaszának a következő volt a jelszava: 'tudunk mi ennél többet is'. Ehhez a mentalitáshoz kell visszatérnünk, hogy valóban jöjjenek a jó eredmények.”

 williams-elkapna-a-force-indiat-2017-2



Lowe elárulta, hol kell mindenképp javulnia csapatának: „A dolog nagyon egyszerű. Nem jól teljesítünk a nagy leszorítóerőt igénylő pályákon. Ilyenek: Monaco, Magyarország és Szingapúr. De én nem azok közé tartozom, akik feladják. Meglátjuk, mit tudunk tenni Szingapúr előtt.”

A grove-iak technikai igazgatója a következők miatt is pozitív: „Van néhány jelentős alkatrész, amit még ki tudunk próbálni. Ezek közül egyesek fontosak az idei évben, a többit pedig már a következő év előtt kell megértenünk.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: