DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Sainznak nem tetszett, hogy ellene fordult a Red Bull

Carlos Sainz egyáltalán nem élvezte, amikor őt támadta dr. Helmut Marko és Christian Horner, de a véleményét fenntartja - amit ráadásul már százszor elmondott...

Az utóbbi hónapokban egyre többször került elő Carlos Sainz és a Red Bull kapcsolata, hiszen a spanyol pilóta hevesen felszólalt és elmondta, hogy márpedig neki jobb csapatban a helye, így ha nem kap lehetőséget a Red Bulltól, akkor távozik - majd dr. Helmut Markóék szintén meglehetően keményen torkollták le versenyzőjüket. Sainz egyáltalán nem élvezte ezt a szituációt.

"Megvan a véleményem, amit ott és akkor ki is mondtam. Talán fogalmazhattam volna másképp" - mondta most erről a Toro Rosso pilótája. "Egyáltalán nem élveztem a helyzetet, hogy azt láttam, amint Helmut és Christian ellenem fordul. Viszont ez néha megtörténik egy F1-es pályafutás során" - tette hozzá.

sainz-tororosso-monaco-2017_1



"Az én részemről ez semmi másról nem szól, mint puszta ambícióról és ennek hevében az emberek mondanak dolgokat. Ez vagyok én, van véleményem, van nézőpontom, de erről ennyit, most már lapoznunk kellene" - próbálta rövidre zárni a témát. Az viszont természetesen nem változott, hogy továbbra is szeretne a Red Bullnál versenyezni.

"Az az egyetlen célom, hogy a Red Bull pilótája legyek a jövőben. Ez az, amit akarok és ez az, amit már százszor elmondtam. Ha egy válasznál elvesztettem az önkontrollt, akkor ez is csak a mai világ."

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: