DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Vettelék apró dolgokat teszteltek

A hungaroringi teszt második napján nyilatkozott Sebastian Vettel, a világbajnoki tabella éllovasa. A német annyit árult el, hogy néhány kisebb alkatrészt próbáltak ki a magyar pályán.

Mindkét napot a Ferrari zárta az élen a Hungaroringen. Kedden az ifjú tehetség, Charles Leclerc, míg szerdán Sebastian Vettel bizonyult a leggyorsabbnak a mogyoródi aszfaltcsíkon. A német 40 kört teljesített délelőtt, majd átadta helyét Raikkönennek délutánra, aki 60-szor ért körbe a Ferrarival.

Vettel így kezdte mondandóját: „Kipróbáltunk néhány dolgot. Nyilván egy teszten nem válthatja meg az ember a világot, de bátrabban megnézhetünk néhány elemet.”

 vettel-hungaroring-teszt-2017



„Fontos volt, hogy rögtön elérjük a jó érzetet az autóval kapcsolatban. Ez így is lett, jó volt vezetni a Ferrarit” - folytatta a délelőttre emlékezve a német pilóta.

„A következő versenyen és Monzában nem igazán fogjuk ezeket használni, mert azok különleges pályák. Az autó fejlesztési iránya sem ez. Igazából kisebb dolgokat teszteltünk a háttérben, amik a nem tűnnek fel a hétköznapi embernek.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: