DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Verstappen: A pályán s*ggfejnek kell lennünk

Max Verstappen, mióta az F1-ben van, elhíresült agresszív vezetési stílusáról. Sokan kritizálják a fiatal hollandot, aki viszont kijelentette - szerinte ez a legjobb módszer a győzelem eléréséhez.

Több világbajnokkal is összetűzésbe került Verstappen, és a Red Bull pilótája senkit nem tisztel, ha a pályán előzésről vagy védekezésről van szó. Korábban apja is elmondta, fia azért van itt az F1-ben, hogy versenyeket nyerjen.

A fiatal holland szerint az ő stílusa és módszere kell ahhoz, hogy valaki sikeres lehessen a száguldó cirkuszban: „Hívhatnak, ahogy akarnak: 'Mad Max'-nek vagy bárminek. Én azt mondom, hogy a pályán s*ggfejnek kell lennünk.”

 verstappen-a-palyan-seggfejnek-kell-lenni-2017



A Red Bull pilótája példát is hozott arra, ki volt olyan fiatalon, mint régen ő: „Nézzük meg Michael Schumachert! Tudnunk kell, egy F1-es versenyzőnek tisztában kell lenni vele, hogyan nyerjen versenyeket és címeket, nem pedig jófiút játszania.”

Verstappent Vettelhez fűződő viszonyáról is megkérdezték a riporterek: „Nem várom el tőle, hogy karácsonyi képeslapot küldjön, vagy meghívjon a szülinapjára. Daniel nagyobb kihívás számomra. Amikor 2014-ben egy csapatnál versenyeztek, Daniel volt az erősebb.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: