DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Magnussen elárulta a Haas céljait

Kevin Magnussen, az amerikai istálló pilótája arról beszélt, mit vár el csapatától a 2017-es szezonban. A dán elmondta, min kell javítani a jobb teljesítmény eléréséhez.

Az amerikai istálló második évében a hetedik pozícióban áll a világbajnoki összetettben. A csapat már jobban áll, mint a 2016-os szezonban, és mindenképpen szeretné felülmúlni a debütáló évükben elért teljesítményét.  

Magnussen szerint a jelenlegi tabellán elfoglalt helyezésük a reális idén: „Azt hiszem a hetedik hely a valódi célunk. A hatodik pozíció igen nagy teljesítmény lenne, az ötödik szinte elképzelhetetlen lehet. Nem lesz egyszerű dolgunk, az biztos.”

 haas-celok-2017



„Egyre jobban megismerjük az autót, egyre könnyebben állítjuk be az autót. Még mindig egyre többet tanulunk, és nyilvánvaló, hogy nem leszünk gyorsak minden versenyen, amilyenek lehetnénk” - folytatta a pozitívumokkal a dán.

Magnussen úgy véli, van min javítania a csapatnak: „Dolgoznunk kell a gyenge pontjainkon és emelnünk kell a kiegyensúlyozottságunkat, hogy javíthassunk a gyengébb hétvégéket egy kicsit erősebbre varázsolni.”

A Haasnál nemrég elmondták, nincs értelme változtatni a pilótafelállásukon, így 2018-ban is Kevin Magnussen és Romain Grosjean fogja erősíteni az amerikaiakat.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: