DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Így látogathatod meg a hungaroringi tesztet

Az előzetes sejtésekkel ellentétben nemcsak azok kaphatnak bebocsátást a Magyar Nagydíjat követő kétnapos F1-es tesztre, akik jegyet vettek a versenyhétvégére - külön, csak a tesztre is lehet belépőt vásárolni, és alacsony áron is a Super Gold tribünre ülhetünk.

hungaroring



Első alkalommal rendeznek kollektív, nyílt F1-es tesztet a Hungaroringen, így még a verseny rendszeres látogatóiban is joggal merülhetett fel a bizonytalanság, hogy miképpen lesz látogatható az augusztus 1-jén és 2-án, a nagydíjat követő kedden és szerdán zajló kétnapos gyakorlás.

Nos, a korábbi ígéretnek megfelelően, akik jegyet vásárolnak a versenyhétvégére, azok annak felmutatásával, további költségek nélkül beléphetnek a pálya területére a teszt mindkét napján is. A Hungaroring közleménye szerint azonban ehhez vasárnapra vagy a teljes hétvégére szóló belépőjeggyel kell rendelkeznie a látogatónak.

Azoktól sem veszik el azonban a lehetőséget, akik nem tudták a helyszínről követni a Magyar Nagydíjat, ám a teszten szeretnék élőben átélni az F1-es élményt. A hétvégi jeggyel nem rendelkezők a pályán vásárolhatnak csak a tesztre szóló jegyet is, amely egy főre napi 4990 forintba kerül. A 14 évnél fiatalabb gyerekek ingyenesen beléphetnek.

A tesztre kilátogatók számára a célegyenesre és a bokszutcára a legjobb rálátást biztosító, fedett Super Gold tribünt nyitják majd meg a szervezők. A csapatok fő mozgásterének számító paddockba való belépésre azonban nem lesz lehetőség.

A teszten résztvevő pilóták listája itt található - akár Robert Kubica is köztük lehet

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: