DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Ocon szüleit fenyegetik Perez rajongói

Borzalmas irányba indult el Ocon és Perez korábbi konfliktusa, a francia pilóta szüleit a régebbi nézeteltérések miatt érte inzultus néhány túlzottan fanatikus, mexikói rajongó által.

A kanadai és az Azerbajdzsáni összetűzést is megbeszélte utólag a két Force India versenyző, úgy tűnik azonban, hogy néhány elvakult szurkoló ezt nem így gondolja. A Brit Nagydíjon is kicsit olaj volt a tűzre, hogy Perez azt nyilatkozta utólag, hogy Ocon miatt nem végzett előrébb, szorosan mögötte haladva elhasználódtak az abroncsai. Igaz, a probléma már előtte jelentkezett. Rosszindulatú fenyegetéseket kaptak Ocon szülei a francia Twitter-fiókján keresztül Sergio Perez rajongóitól, így Ocon tiltani kezdte a csapattárs szurkolóit.

A két pilóta baráti beszélgetésen tisztázta a kanadai, majd az annál nagyobbat szóló azerbajdzsáni félreértést, de az elvakultabb rajongók nem elégedtek meg ezzel, Ocon családját kezdték ki igen intenzíven, így a francia úgy érezte, nincs más megoldás, mint tiltani őket.

Ocon és Perez látszólag megtárgyalták egymás közt a félreértéseket


Ez lehetett az utolsó csepp a fanatikus rajongóknál

„Blokkoltam őket, mert inzultálták a szüleimet, ez nagyon nem egészséges. Ez egy sport, keményen harcolunk, de nem vagyunk gyilkosok. Az embereknek le kellene végre nyugodniuk. Soha életemben semmi rosszat nem mondtam Mexikóról. Szeretem az országot, jártam már ott és nagyszerű időt töltöttem el. Ráadásul a Sergio és köztem levő viszonnyal sincs semmi gond” – ismerte el Esteban Ocon.

A hírek szerint a mexikói hétvégén Ocon szüleinek elrablásával fenyegetőzött néhány túlfűtött mexikói szurkoló. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: