DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Majdnem minden jegy elfogyott a Magyar Nagydíjra – Mi kapható még?

Két hét maradt még hátra a hazai Formula-1-es versenyig, az elmúlt évekkel ellentétben a kapura azonban lassan kitehetik a „teltház” táblát. Már csak felső árkategóriás belépők és állójegyek maradtak.

Az új tulajdonos nyitása a szélesebb tömegek felé, a 2017-ben megváltozott szabályok, az ennek következtében kialakult kiélezett világbajnokság két csapat között, és persze az örök első számú kedvenc, a Ferrari győzelemhez való visszatérése jótékonyan hatott a Formula-1 nézettségére: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy pillantás a Magyar Nagydíj jegyirodájának oldalára.

A különböző jegytípusok legtöbbje mellett piros vagy narancssárga színkódot találunk: előbbi a megtelt lelátót jelzi, utóbbi a helyszínen megvehető jegyeket. Tele a Bronz, Silver, Red Bull, 3 Corner tribünök, és még a 495 eurós VIP-belépők is elfogytak. Bár a Silver és Red Bull esetében narancssárga színkód még néhány esetben jelez a Hungaroringen megvehető jegyeket, ezek mind a pénteki és szombati napra vonatkoznak.



Ülőjegyeket már csak a Super Gold, valamint 1-es és 4-es Gold lelátókra találunk, melyek 295 eurónál kezdődnek (vasárnapra). Aki olcsóbban szeretne bejutni, állójegyet vásárolhat vasárnapra 80, hétvégére 90 euróért – 14 éves kor alatti gyermekek számára ingyen belépőt rendelhetnek mind az álló, mind az ülőhelyekre.

Egy olcsóbb alternatíva kizárólag magyaroknak a Forma-1 Klub tagsági kártyájának megváltása, mellyel kedvezményes belépők igényelhetők. Az Arany klubkártyával elérhető klubtribün azonban már megtelt. Állójegy Ezüst klubkártyával igényelhető, ebben az esetben az éves tagsági díj és a háromnapos bérlet ára együttesen 15 000 forint.

Fontos információ, hogy a július 28-30-i versenyt követő keddi és szerdai tesztnap minden jegytípussal látogatható lesz, akárcsak a versenyhétvége csütörtöki bokszutcalátogatása.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: