DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Belháború alakul ki a Toro Rossónál?

Carlos Sainz kritizálta Danyiil Kvjatot, az orosz viszont kőkeményen szólt vissza - sőt, odáig ment, hogy már nem akar közösen dolgozni a spanyollal az időmérőkön.

Nem csak a Force Indiánál, de a Toro Rossónál is elindulhat egyfajta belháború a pilóták között, miután Carlos Sainz nyíltan kritizálta Danyiil Kvjatot, mert szerinte nem tartotta be Motrealban a csapaton belüli megegyezést. Ez a megegyezés az időmérőkre vonatkozik, hogy ki kövesse és "húzza meg" a másikat. 

"Egyszerűen szellemeket lát. Rotációban működik a stratégiánk, egyszer én követem őt, egyszer ő engem. Bakuban ő lehetne hátul, de már nem vagyok benne biztos, hogy együtt akarok vele dolgozni az időmérőkön. Az én olvasatomban minden teljesen tiszta" - nyilatkozta erről az orosz.

kvjat-tororosso-szocsi



"Ha vannak felém kérdései, szabad a pálya, jöjjön és beszéljünk, ha elég bátor hozzá. Ha viszont ehhez nem elég bátor, akkor veletek, újságírókkal beszél és rejtett üzeneteket küldözget a médiában."

Sainz szerint viszont ami innentől történik, az a csapaton belül marad - úgy fogalmazott, hogy megbeszélték a helyzetet és továbbléptek. Kvjat szavaiból viszont úgy tűnik, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű...

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: