DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Magnussen olyan, mint Raikkönen?

Ha egy mérnök együtt dolgozott Michael Schumacherrel, Massával, Alonsóval és Raikkönennel is, az már tud valamit. Kevin Magnussen valóban teljesen olyan, mint Kimi Raikkönen?

A dán pilóta jelenlegi versenymérnöke, Giuliano Salvi szerint igen. A Haas-Ferrarinál van alkalma megismerni Kevin Magnussent és szerinte személyiségjegyei óriási hasonlóságot mutatnak Kimi Raikkönennel, többek között az őszinteségben és nyíltságban.

Magnussen Raikkönenre hajaz?


„Karakterében Kevin nagyon erősen emlékeztet Kimire. Mindketten északi típusok, ami annyit tesz, hogy nem érdekli őket a politika és sosem viselkednek megtévesztően, felszínesen. Az első benyomás félrevezető lehet, mert ritkán kerülnek azonnal közelebbi kapcsolatba veled. De ha velük dolgozol, mélyebben megismered őket és úgy már nagyon nyitottak” – nyilatkozta Salvi.

„Olyanok, mint a macskák. Ha félnek valamitől, látod, ha mérgesek, azt is látod. Szerintem ez jó dolog, mindig tudod, hogy mit gondolnak és mit éreznek. Egészen biztos, hogy sosem végződik úgy egy találkozásod Kevinnel, hogy azt gondolod, mondott valamit nekem, de valószínűleg valami teljesen másra gondolt. Nem, ha azt mondta, akkor úgy is gondolja” – dicsérte versenyzője őszinte személyiségét a versenymérnök.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: