DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Jobb az F1 Ecclestone nélkül?

Felipe Massa, a Williams pilótája egyértelműen úgy gondolja, hogy kellett a vérfrissítés a száguldó cirkusz vezetőségébe, de leszögezte azt is, hogy mennyire nagyra tartja Ecclestone-t.

Már látszik néhány újítás a Liberty Media munkájából, és a brazil pilóta szerint jó irányba fog haladni az F1 az amerikai tulajdonosok és Ross Brawn vezetésével.

Massa szerint pozitívan hat az új tulajdonosok munkája a száguldó cirkuszra: „Ne értsenek félre, Bernie Ecclestone-t egy zseninek tartom. De a világ sokat változott, és ő nem feltétlenül értette meg a mai trendeket 86 évesen. Fontos dolog, hogy változtassunk, és a megfelelő irányba haladjunk.”

 ecclestone-2017



„Szükségünk van egy fiatalabb látásmódra, és az egyes területek professzionálisabb megközelítésére” - folytatta a brazil.

A Williams veteránja a következő változást hozta fel példaként: „Idén a pilóták már kétszer vagy háromszor találkoztak az új tulajdonosokkal a versenyzői eligazításokon. Erre korábban mindig volt indítványozás, de folyton nemleges választ kaptunk.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: