DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Red Bull: A Ferrarit kell itt legyőznünk

Horner, az energiaitalos alakulat csapatfőnöke szerint az olasz istállót, és egykori versenyzőjét tartja a legesélyesebbnek a Monacói Nagydíjon. A brit mégis bizakodó a csapata teljesítménye miatt.

Sebastian Vettel kimagaslóan teljesített a monacói hétvége edzésein. Nemcsak ő okozott meglepetést: a Red Bull pilótái sem mentek rosszul. Éppen ezért Christian Horner is pozitívan néz a hétvége további részeire.

Az energiaitalos alakulat vezetője szerint az olaszok a legesélyesebbek: „A Ferrarit kell majd legyőznünk itt. Nagyon vezethető, és úgy tűnik, igen könnyen sikerült beállítaniuk az autót. Azt is láthatjuk, hogy Sebastian egy más dimenzióban autózik, és hatalmas önbizalma van.”

 ferrari-legyozese-redbull



„Számomra ő a favorit, de ha oda tudunk osonni az első sorba, vagy mögé, bármi megtörténhet” - folytatta pozitívan a brit.

Horner az olaszok sikerének titkát a következőben látja: „A Ferrari a lehető legjobb munkát végezte el - nagyon jól alkalmazkodtak az idei szezonhoz a versenygépükkel. Mi is egyre jobbak vagyunk, Barcelonában fejlődtünk, és ezt tovább csiszoljuk ezen a hétvégén. De úgy néz ki, a Ferrari a favorit ezen a pályán.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: