DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Egy szerencsés néző intheti le idén az Osztrák Nagydíjat

Július 7. és 9. között rendezik meg idén az Osztrák Nagydíjat a Red Bull Ringen, ami természetesen a bikák hazai versenye. Számos különlegességgel próbálnak kedveskedni a nézőknek, például egy kiválasztott szerencsés intheti le a futamot.

Ki ne álmodozott volna már arról, hogy egy Formula-1-es versenyt ő intsen le a kockás zászlóval? Erre most lehetősége lehet bárkinek, ha Fortuna is mellé szegődik. A Liberty Media tavaly óta hangsúlyozza folyamatosan, hogy közelebb kell hozni a Formula-1-et a nézőkhöz, ezzel is növelve a népszerűséget.

Valakinek életre szóló élményt szereznek az osztrák szervezők


Most is megpróbálják a szervezők kiteríteni a vörös szőnyeget az F1 és a rajongók közötti szakadék közé. Néhány szerencsés nyertest Bernd Maylander, a biztonsági autó hivatalos sofőrje visz majd körbe a pályán magával a Safety Car-ral. Ezen kívül több, mint 20 gyereknek lesz lehetősége elkísérni a versenyzői parádéra a pilótákat, köztük Lewis Hamiltont, Sebastian Vettelt, Daniel Ricciardót, Max Verstappent és társait.

A legnagyobb durranás azonban alighanem a futam végén várható, ugyanis egyetlen szerencsés kiválasztott kapja kézbe a kockás zászlót és ő intheti le a versenyt. A Red Bull Ring szervezői ezzel is igyekeznek növelni a jegyeladást. Vajon kire mosolyog rá a szerencse Ausztriában? És vajon rendszeressé válik-e a kezdeményezés a többi versenyhétvégén is?

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: