DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

TOP7: Hamilton viccétől a kis Raikkönenig

Friss rovatunkban az elmúlt hét nap hét legolvasottabb hírét idézzük fel – nézd végig a listát, nehogy lemaradj a Spanyol Nagydíj hétvégéjének és az azt követő napok legnagyobb sztorijairól!

A cikkek a címekre kattintva érhetőek el.

Csütörtök

Hamilton viccelődni akart Verstappennel, de tévedett

Arra a kérdésre, hogy miben fejlődött az elmúlt egy évben, mióta csatlakozott a Red Bullhoz, Hamilton válaszolt Max Verstappen helyett – jó poénnak tűnt, csak éppen nem volt igaza.

verstappen_16spain_cs 



Péntek

Milyen újdonságokkal készültek a topcsapatok?

A hagyományokhoz híven Barcelonában érkezett meg az első komolyabb fejlesztési csomag az F1-ben – az első szabadedzés előtt áttekintettük ezeket a újításokat az élcsapatok esetében.

perez-force-india-2017

Szombat

Hihetetlen, miért nem állt meg Vettel a csapat kérésére

Vettel kis híján pole-t szerzett Spanyolországban, de talán még ennél is kevesebben múlott, hogy nem az utolsó helyre kvalifikálta magát – a német elárulta, miért nem állt meg azonnal, amikor mérnöke erre utasította.

1-ferrari

Vasárnap

Raikkönen és Verstappen: Bottas a hibás!

Tavaly nem is egy nézeteltérésük volt egymással, most viszont hatalmas az egyetértés a finn és a holland ász között: a mindkettejük versenyének véget vető balesetet egyaránt Bottas számlájára írják – érdekességként jegyezzük meg, Raikkönennek vele is több ügye volt már.

kimi-bottas-verstappen-crash

Hétfő

Miért készült ki ennyire Hamilton Barcelonában?

Lewis Hamilton keményen nyomta a Spanyol Nagydíjon a győzelemért, végül amit meg is szerzett. A csapatrádióban sok lihegést hallottunk a részéről – vajon miért merült ki ennyire a futam során a háromszoros világbajnok?

hamilton-barcelona-win-mercedes

Kedd

Ezért fáradt ki annyira Hamilton a versenyen

Nagyon foglalkoztatott titeket ez a téma, így hétfő után kedden is Hamilton lihegése hozta a legtöbb olvasót hozzánk – ekkorra viszont már kiderült az egyik legfontosabb ok: a brit nem vitt magával vizet a futamon.

hamilton-barcelona-podium

Szerda

Megszületett Raikkönenék kislánya

Valószínűleg senki számára nem lehet meglepő, hogy az F1 egyik álompárjának második gyermeke uralta a címlapokat szerdán. Nem is tudunk mást hozzátenni, mint hogy gratulálunk!!!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: