DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Massa reagált Verstappen bocsánatkérésére

A Red Bull holland pilótája az egész brazil népet megbántotta az F1-es Bahreini Nagydíj időmérője után tett kijelentésével, amely miatt bocsánatot is kellett kérnie – most Massa is újra megszólalt.

Max Verstappen a múlt heti Bahreini Nagydíj kvalifikációja után Felipe Massát hibáztatta azért, hogy nem tudott elég jó gyorskört összerakni: a holland szerint riválisa indokolatlanul szúrt be mellé a felvezető körének végén. Amikor arról kérdezték, megbeszélik-e a dolgot a Williams versenyzőjével, a Red Bull pilótája csak ennyit reagált: „Brazil, szóval nincs mit megbeszélni vele”.

massa-bahrein-dppi-1



Ezzel persze Massánál és a brazil szurkolóknál is kihúzta a gyufát: a rutinos versenyző számon is kérte fiatal ellenfelét, aki végül elnézést is kért. Most ismét Massánál volt a labda, aki elfogadta Verstappen bocsánatkérését, sőt elárulta: amúgy nincs baja versenyzőtársával.

„Kissé forrófejű volt, és olyanokat mondott, amiket nem kellett volna. De egyébként nagyon jól kijövök vele. Nincs problémám vele. Ha őszinte akarok lenni, csak játszottam vele. Szerintem megértette a dolgokat, mert bocsánatot kért. Ennek így is kellett történnie. Remek srác és nagyszerű versenyző, és biztos vagyok benne, hogy az évek múlásával még jobb lesz.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: