DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Villeneuve keményen beszólt Hülkenbergnek

Jacques Villeneuve beszélt Fernando Alonso amerikai kiruccanásáról, és nem igazán érti Hülkenberg véleményét, miszerint a spanyolnak nem kellene kipróbálnia az Indycart.

Nagy vihart kavart a McLaren, amikor bejelentették, hogy Fernando Alonso miért hagyja ki a Monacói Nagydíjat. Nico Hülkenberg elmondta, szerinte a kétszeres világbajnok rosszul teszi, ha kipróbálja magát a tengerentúli kategóriában. Ezt Jacques Villeneuve sem tudta szó nélkül hagyni.

A kanadai egykori F1-es pilóta szerint a spanyol meg fogja állni a helyét azon a bizonyos hétvégén: „Már megmondtam, úgy gondolom, Alonso már többször megmutatta, hogy a legjobbak közé tartozik.”

 villeneuve-alonso-hülkenberg-2017



„Hallottam, hogy Nico Hülkenberg és Romain Grosjean elmondták a véleményüket Alonso indycaros kiruccanásáról. Hülkenberg azt mondta, hogy veszélyes, és nem csinálná a spanyol helyében, mert ez más kategória, mint amit ő csinált Le Mans-ban” - folytatta gondolatmenetét Villeneuve.

Az 1997-es világbajnok úgy gondolja, Alonsónak nem kellene hallgatnia a németre: „Ez nekem egyszerű kifogásnak tűnik. Úgy vélem, két szintű versenyző van. Vannak az Alonso és a Rosberg  kaliberű pilóták. Hülkenberg az utóbbiak közé tartozik.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: