DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Ricciardo: Nem értem a mostani tempónkat

Daniel Ricciardo óvatos azzal kapcsolatban, hogy valós lehet-e a Red Bull második szabadedzésen mutatott tempója. Az ausztrál mindössze 66 ezred másodperccel maradt el az első pozíciótól.

Ausztráliában, és az előző versenyhétvégén, Kínában az energiaitalos alakulat autói messze elmaradtak az edzéseken a Ferraritól és a Mercedestől. Bahreinben azonban más a helyzet, hiszen Ricciardo a második gyakorláson igen közel került az első két helyezetthez.

A 26 éves ausztrál nem tudja mivel magyarázni a látottakat: „Ha ez egy időmérő lenne, szívesen elfogadnám. Nem tudom, hogy a többiek mennyi üzemanyaggal mentek. Jelenleg jól néz ki a dolog, de nem ennek a képnek kellene látszódnia, ha a múlt hétből indulunk ki.”

„Összességében egy jó napon vagyunk túl, sok kört tettünk meg” - folytatta optimista stílusban a Red Bull versenyzője.

ricciardo-bahrein-szabadedzes-2017



Az ausztrál pilóta véleményét Bottas leszakadó T-szárnyáról is megkérdezték: „Igen furcsa jelenet volt, de legalább a garázs egyik fele versenyképesnek tűnik.”

Ricciardo a beállításokról is beszélt: „Még mindig szenvedünk egy kicsit. Mindketten két különböző beállítást használtunk az autón, de én még nem vagyok teljes mértékben elégedett egyikkel sem. Meglátjuk, mi fog történni holnap.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: