DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Perez és Ocon kemény munkát ígér szombatra

A Force India párosa úgy érzi, hiányozhat számukra a ma elvesztegetett edzésidő, de abban bíznak, hogy a riválisok sem lesznek könnyebb helyzetben. Nagyon munkás szombatra számítanak.

„Mindig frusztráló, amikor nem tudsz körözni a pályán, mivel ez egy elveszett lehetőség, hogy felkészülj a hétvégére. Kellemetlen a rajongók szempontjából is, a nagy tribün közönsége csodás volt, egész napon át éreztük a támogatásukat. Reményeim szerint a hétvége további részében végre mi is adhatunk nekik valamit vissza ebből, hogy elégedetté tehessük őket” – kezdte nyilatkozatát Sergio Perez.

A Force India hasznot húzna a pénteki csúszásból


„Az, hogy kihagytuk szinte a teljes mai napot, óriási kihívást vetít előre nemcsak holnapra, hanem vasárnapra is, mert a harmadik szabadedzés nagyon rövid ahhoz, hogy mindent behozzunk abból, amit most elvesztegettünk. Még mindig pozitívan állok a hétvégéhez, ugyanis az, hogy ma nem tudott senki sem normális etapokat futni, ez számunkra egy lehetőség, remélem, ebből tudunk majd profitálni és erős eredménnyel zárunk végül” – zárta pozitívan a mexikói pilóta.

„Ezzel a mindössze két installációs körrel nem sokat tanulhattam ma. Még így is hasznos volt ma autóba ülnöm, mert legalább megszoktam a pálya emelkedőit és lejtőit, plusz kipróbálhattam az átmeneti esőgumikat, de természetesen sokkal többet szerettem volna futni. Holnap az FP3 nagyon melós lesz, reménykedjünk, hogy a körülmények már jobbak lesznek és végig tudjuk futni a programunkat. Remélem, a rajongók nem csalódtak nagyot, hogy ma ilyen kevés eseményt láthattak és holnap is eljönnek megnézni minket. Vasárnap igazán megérdemelnének egy izgalmas versenyt” – elemezte az első napot Esteban Ocon.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: