DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Perez feltöltődik a kínai rajongóktól

Sergio Perez nagyon elégedett az Ausztrál Nagydíjon nyújtott teljesítményével, a kínai rajongók totális lelkesedése pedig még inkább feltölti őt energiával. Már így is a legjobb formában érzi magát.

„Minden alkalommal, amikor Kínába látogatok, látom a rajongók óriási lelkesedését. A hotelünk előtt várakoznak, majd különböző érdekes ajándékokat adnak nekünk, ez mindig pozitív energiával tölt fel engem. Sanghaj város mérete is nagy hatással van rám. Nagyon nemzetközi és egy csomó látnivaló van. Amikor csak lehet, kipróbálom a helyi ételeket is” – kezdte nyilatkozatát Sergio Perez.

Jól kezdett a Force India, de a nyers tempóban még verhetők


„A melbourne-i hetedik hely nagyon jónak mondható. Megelőztünk néhány autót, akiknek a tempójuk jobb volt, mint a miénk, de a stratégiánk kiváló volt. Ausztráliai teljesítményünk megmutatta, hogy télen jó munkát végeztünk, de még azért vannak területek, ahol fejlődnünk kell. A következő néhány versenyre kapunk frissítéseket az autóra, ezek mind segíthetnek, az autó egyensúlyán például sokat kell javítanunk” – folytatta elemzését a Force India mexikói pilótája.

„Ez a hetedik helyem pályafutásom legjobb szezonkezdete volt ezzel az istállóval és a következő versenyekkel kapcsolatban is jó előérzetem van. Az elmúlt években bizonyítottuk, hogy mindig jól fejlesztettük év közben az autót, ami idén különösen fontos lesz. Már a tesztekhez képest is sokat léptünk előre. Élvezem a vezetést ezekkel az új versenyautókkal. Oké, nem könnyű előzni, főleg a rövidebb féktávok miatt, de Melbourne ilyen téren sosem volt könnyű eset. Erősnek érzem magam és szerintem életem legjobb formájában vagyok” – zárta magabiztosan Sergio Perez.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: