DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Vettel nem unatkozik Ausztrália után sem

Sebastian Vettel nem unatkozik az évadnyitó futamot követő héten sem, nem feledkezett meg a köszönetről és máris lázasan készül a következő versenyre, a Kínai Nagydíjra.

A téli szünet lezárult, az évad kezdetével a Formula-1-es pilótáknak nincs megállás egészen november végéig. Régebben megszokhattuk, hogy Jenson Button például, ha lehetősége adódott rá, triatlonversenyeken indult, volt aki a golfozásban, volt, aki a terepmotorozásban találta meg a szórakozást. Vettelék ünnepeltek egyet még Ausztráliában, majd máris indultak vissza Európába.

A Ferrari német versenyzője nem feledkezett meg a köszönetnyilvánításról csapata felé. Ezt nem csak a közösségi médián keresztül tette meg, hanem személyesen látogatott el Maranellóba, a Ferrari főhadiszállására, hogy kifejezze köszönetét a csapattagoknak a kőkemény munkáért, amivel lehetővé tették számára, hogy Melbourne-ben elsőként haladhasson át a célvonalon.

Vettel érzelmileg is maga mögé sorakoztatja fel csapatát


Vettel a következő napon sem lazsált, a Ferrari szimulátorába vetette magát, hogy még jobban kielemezze a soron következő helyszín, Sanghaj F1-es pályáját. A Ferrari istálló ezt meg is örökítette és máris egy Twitter-bejegyzésben tudatta a világgal, hogy a világbajnokság jelenlegi éllovasa egy percig sem áll meg a felkészülésben.

Vettel mindig is hitt a kemény munkában

A Kínai Nagydíj a következő hétvégén kerül megrendezésre, Vettel és a Ferrari ismét győzni szeretnének, bár az elmúlt években ez a Mercedes felségterülete volt. Igaz, Melbourne is.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: