DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Hamilton: Az életvitelem inkább jó hatással van a vezetésemre

Lewis Hamilton nem hagyja senkinek, hogy beleszóljon, hogy éli a magánéletét. Szerinte az életvitele nemhogy káros hatással nincs a pályán mutatott vezetési teljesítményére, inkább még javít is rajta.

A háromszoros világbajnok az F1-en kívül is komoly érdeklődésnek örvend, mivel meglehetősen nyitott életmódot választott. Például számos eseményen vesz részt, valamint a versenyek között Miamiban található otthonába is hazalátogat annak ellenére, hogy elég feszes a menetrendje.

Hamilton már egy saját brand lett a világban, kritikusai szerint szétforgácsolja figyelmét és nem összpontosít megfelelően a Formula-1-es munkájára. Mások szerint azonban jót tesz a sportnak, hogy a brit ennyire elérhető közelségbe kerül a közönség számára is.

Hamilton szerint a fittségét sosem fenyegeti veszély az életvitele miatt


„Mindig is szerettem utazni, mindig is élveztem az életet. Ez az, amit mindig is akartam. Szerintem az emberek gyakran elvetik a sulykot, pedig ha megnézzük, az elmúlt években mindig úgy érkeztem az első versenyre, hogy teljesen fitt voltam. A legutóbbi négy évadnyitó futamon a pole pozícióból indulhattam” – védte meg saját életvitelét Lewis Hamilton.

„Igen, az önfegyelmem sokat javult az edzések terén és az étrendemet illetően is. Minden évben javulni akarsz, de bizton állíthatom, hogy ebben az évben valóban nagy lépést tettem előre, ez az edzésmunkámon is meglátszott. Ez egy kihívás, amit saját magam elé állítottam. Megvan a megfelelő motivációm, hogy folytassam a munkát, mert lesz még jó néhány kemény verseny ebben az évben” – zárta mondandóját a háromszoros világbajnok.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: