DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Félő, hogy Hamiltonnak elege lesz és távozik?

Ettől tart az F1 korábbi mindenhatója, Bernie Ecclestone. Ő mindig nagy híve volt a háromszoros világbajnok rosszfiú imidzsének, de úgy véli, az ezért kapott sok kritikával betelhet a pohár.

Nemrég Lewis Hamilton kifakadt a kritikákra, melyek a Formula-1 rajongóitól érkeznek – nem mindenkiből vált ki szimpátiát, hogy a versenyző celebéletet él, és a pályán kívül legalább annyiszor felhívja magára a figyelmet, mint a pályán. „Nem értem, miért utálnak engem. Miért mondanak ilyeneket? És miért mondják azt, hogy rapper vagyok? Énekesnek tartom magam, szeretem az R’n’B-t” – mondta a Daily Mail lapnak Hamilton.



Most pedig a Formula-1 leköszönő vezetője, Bernie Ecclestone adott hangot azon félelmének, hogy a negatív felhangok elveszik Hamilton kedvét a versenyzéstől, ezért pedig úgy dönthet, hogy már 2017 végén abbahagyja.

„Egy kicsit aggaszt, hogy Lewis talán váratlanul azt mondja: elmondom nektek, mit fogok csinálni, elegem van abból, hogy az emberek kritizálnak, ezért meg fogom szerezni a pole-t az összes versenyen, megnyerek minden futamot, aztán befejezem az év végén” – mondta a Sky Sportsnak Ecclestone. „Nagyon remélem, hogy nem ez fog történni.”

Hamilton rövidesen bekövetkező visszavonulásának motívuma a második alkalommal tűnt fel a napokban. Nemrég David Coulthard beszélt arról, nem zárja ki, hogy a versenyző 2017 befejeztével abbahagyja. „Könnyen elképzelhetőnek tartom, ha idén megnyeri a világbajnoki címet, Hamilton is követi Rosberget és visszavonul a szezon végén” – mondta a skót ex-F1-es.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: