DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

A BWT a Force India legfontosabb szerződése

A BWT, Európa vezető víztechnológiai vállalata, vadonatúj külsőt kölcsönzött a Sahara Force India csapatának, mely idén pink, magenta és ezüst színekben áll rajthoz, amely kifejezi a BWT és a csapat közötti hosszú távra szóló együttműködést.

A Sahara Force Indiával kötött megállapodásnak köszönhetően a BWT először jelenik meg  a F1 világában, amivel szeretné felhívni a figyelmet vízkezelő megoldásaira, így például a Magnesium Mineralizer vízszűrő technológiájára. A szokatlan szín nem csak az autókon, de a versenyzők öltözékén is megjelenik, Sergio Perez és Esteban Ocon ugyanis rózsaszín BWT-s bukósisakokat viselik harmonizálva az autó cseppet sem hétköznapi megjelenésével.

„A BWT Formula 1-es jelenléte fontos hír, és 10 éves történelmünk egyik legmeghatározóbb együttműködési megállapodása. Számunkra ugyanis kifejezi, csapatunk milyen messzire jutott az indulása óta, milyen nagyszerű eredményeket ért el - és egyúttal téli reklámkampányunk méltó lezárása. 2017-ben a csapat autói élénk színt öltenek, és frappáns hátsó elemet kapnak.  Az éles színváltás jól szimbolizálja az új partneri viszony szilárdságát és elköteleződésünket a BWT iránt” – nyilatkozta Dr. Vijay Mallya, a Sahara Force India csapat vezetője és ügyvezetője.

forceindia-rozsaszin



„Együttműködésünk a Sahara Force Indiával a márkastratégiánk fontos része, amelynek célja, hogy világszerte minél többen megismerjék vízkezelési megoldásainkat. A Formula 1 a technológiai sportok prémium ligája, akárcsak a BWT a vízkezelés területén. Szenvedéllyel dolgozunk minden nap azon, hogy berendezéseinkkel hozzájáruljunk, hogy Ön kiváló minőségű vizet,  H2O-t, az élet elixirét – biztosíthassa a mindennapjaihoz. Emellett folyamatosan fejlesszük a legújabb technológiákat, megfelelve a legszigorúbb minőségi, higiéniai és biztonsági feltételeknek, elvárásoknak. – tette hozzá Andreas Weissenbacher, a BWT Group vezérigazgatója (CEO).

A BWT-ről

A Best Water Technology cégcsoport Európa vezető víztechnológiai vállalata. 3300 munkatársa világszerte ajánl olyan egyedülállóan innovatív, megbízható, magas minőségű és környezetbarát vízkezelő megoldásokat nem csak a háztartások, de ipari létesítmények és ágazatok, valamint szállodák, és éttermek számára, amelyek a legszigorúbb minőségi és higiéniai sztenderdeknek is megfelelnek. Így téve kényelmesebbé, biztonságosabbá a mindnapjainkat a vízzel – az élet elixérével - való érintkezés során. A BWT modern vízkezelő, víztisztító berendezéseket és szolgáltatásokat kínál ivóvízkezelésben, gyógyszeripari, uszodai, fűtő-, hűtővíz, légkondicionáló, gőzkazánok pótvíz előállításában. A vállalat Kutatás-Fejlesztési részlege csúcstechnológiai módszerekkel, -a legújabb eljárásokkal és alkatrészekkel fejleszt környezetbarát és költséghatékony termékeket. A BWT munkája során a legfontosabb célkitűzésének azt tartja, hogy termékei energiatakarékosak legyenek, így járulva hozzá a Kék Bolygónk forrásaink megkíméléséhez.  További információ: www.bwtviz.hu

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: