DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

„Alonso előbb-utóbb elveszíti a türelmét”

Jo Ramirez, a McLaren korábbi csapatkoordinátora úgy véli, hogy a spanyol világbajnok meg fogja elégelni a Honda szenvedését. A mexikói szakember elmondta, mit vár a wokingiaktól az első pár futamon.

Borzalmas előszezont teljesített a McLaren-Honda, mivel a csapatot az erőforrásból eredendően folyamatosan műszaki hibák hátráltatták. 

Ennek köszönhetően ők voltak azok, akik a legkevesebb kört és kilométert teljesítették Barcelonában az új autóval - szám szerint 425 kör és 1978 kilométer a csapat mérlege. Összehasonlításképp a Mercedes 1096 kört és 5102 kilométert teljesített.

Ramirezt arról kérdezték, vajon úgy fognak-e teljesíteni a wokingiak, mint az előszezoni tesztek alatt: „Én egy kicsit optimistább vagyok ezzel kapcsolatban. Úgy vélem, képesek lehetnek jobb eredményre, mint az eddigiek során.”

 alonso-teszt-2017-2



„Lesznek nehézségeik az első három vagy négy versenyen, de azt hiszem, meg fogják oldani a problémáikat és harcolhatnak a későbbiekben” - folytatta a mexikói szakember.

Ramirez Alonsóról is beszélt: „Neki nagyon, nagyon, nagyon sok türelme van. Az igazság az, hogy a hozzáállása csodálatra méltó, de természetesen mindig van egy bizonyos pont - és azt gondolom, hogy az is el fog jönni - amikor elveszítheti a türelmet.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: