DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Kiváltságos dolog a Red Bull közelében lenni

Ez a véleménye az idősebb Carlos Sainznak. A korábbi rally világbajnok úgy gondolja, hogy fia nagyon is jó helyen van a Toro Rossónál, mert így a közelében lehet a négyszeres világbajnok alakulatnak.

Az ifjabbik Carlos Sainz korábban elmondta, célja egyértelműen az F1-es világbajnoki cím. Valószínűleg ez az álma nem jelenlegi csapatával fog megvalósulni. Apja szerint viszont nem kell más alakulat felé kacsintgatnia, mivel így bármikor átülhet a Red Bull valamelyik autójába.

„Kiváltságos a helyzete, mert az F1-ben van, ráadásul a Red Bull körforgásában” - kezdte mondandóját Sainz a fiáról.

A spanyol a következőt tanácsolja fiának: „Amit tennie kell, az most nem más, mint a Toro Rossóra koncentrálni, és minden mást elfelejteni. Meg kellene próbálnia ismét jó évet teljesíteni a jelenlegi csapatánál, és akkor észreveheti, hogy több is van ebben a jövőben.”

 sainz-sainzjr-2017



„Ha jó éve lesz, jönnek más lehetőségek is. Logikus, hogy fejlődni szeretne versenyzőként, és keresne más csapatot, de a tanácsom az, hogy a Toro Rossóra és a Red Bullra kell koncentrálnia” - folytatta a spanyol.

„Azt gondolom, hogy ez súlyos hiba lenne ezen a ponton. Ez a legrosszabb, amit tehet. Meg vagyok győződve róla, hogy ha úgy folytatja, ahogy eddig, jönni fognak a lehetőségek” - zárta gondolatait az idősebbik Sainz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: