DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

A Force India és Ocon is elégedett

A Force India istálló és pilótájuk, Esteban Ocon is nagyon elégedett volt az utolsó előtti tesztnappal, kiváló programot teljesített a francia pilóta.

137 megtett körrel és a harmadik legjobb idővel zárta a csütörtöki tesztnapot az újdonsült Force India versenyző, Esteban Ocon. Nyoma sem volt a korábbi napok technikai problémáinak, az autó megbízhatónak és gyorsnak is bizonyult.

„Remek nap volt, nagyon boldog vagyok az elért eredményeinkkel. Délelőtt a rövidebb, délután a hosszabb etapokra összpontosítottunk, csak jó érzéseim vannak az autóval kapcsolatban. A tempónkkal is nagyon elégedett vagyok, ráadásul igen sok mindent megértettünk az új kocsi működésével kapcsolatban. Legközelebb már csak a Melbourne-i idénynyitón ülök majd az autóban. A színfalak mögött az egész téli szünetben nagyon keményen dolgoztunk, nagyon izgatottan várom az első futamot, hogy végre versenyezhessek” – fejezte ki örömét Esteban Ocon.

Esteban Ocon a Force Indiával


A versenymérnök, Tom McCullough is elégedetten nyilatkozott: „Kiválónak tűnik a megbízhatóság, igen átfogó tesztprogramot tudtunk végrehajtani ma. Egyre inkább megértjük az autó viselkedését, folyamatosan haladunk előre, egyre jobbak vagyunk. Ez volt Esteban utolsó futása Melbourne előtt az autóval. Nagyon jól beilleszkedett a csapatba, máris jó munkakapcsolatot ápol mindenkivel, a szerelőgárdájával és az istálló más dolgozóival is. Úgy érzem, a lehető legjobban felkészítettük őt az idénynyitóra minden tekintetben. Az utolsó tesztnapot leginkább arra szeretnénk szánni, hogy Sergio Perezt is a legjobban felkészítsük Ausztráliára” – közölte a versenymérnök.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: