DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Sainz: Ez sokkal jobb volt, mint a múlt héten

Carlos Sainz boldogan nyilatkozott az e heti második F1-es tesztnap után. A Toro Rosso spanyol pilótája javulást érez a csapatnál az első négy napi teszthez képest.

Az olasz alakulat versenyzője 92 megtett körrel, az időket tekintve pedig a 9. pozícióban zárta a szerdai tesztnapot. A múlt héten a négy nap alatt a mai körszám körülbelül kétszeresét teljesítette a csapat, így nem csoda, hogy Sainz elégedetten zárta a szerdát.

A fentieknek megfelelően a spanyol így kezdte gondolatait: „Azt hiszem, ma sokkal jobb napunk volt összehasonlítva az előző héttel, és határozottan előreléptünk a megbízhatóság terén.”

 sainz-tesztnap-2017



A Toro Rosso versenyzője ennek ellenére még nem mer következtetéseket levonni a csapat teljesítményéről: „Elég tömör az eheti tesztprogramunk. Még nagyon sok mindent kell megcsinálnunk, éppen ezért még korai lenne bármilyen következtetést levonnunk.”

„Bár veszítettünk egy kevés értékes időt, mégis elégedett vagyok azért, amiért ennyi kört meg tudtunk tenni, mert a tesztelés pontosan erről szól” - zárta a gondolatait Sainz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: