DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Wolff: Még nem láttuk az igazi Red Bullt

Toto Wolff, a Mercedes F1-es csapatfőnöke úgy gondolja, hogy csapata egyik legnagyobb riválisa még nem mutatta meg igazi oroszlánkörmeit a spanyolországi teszt első felében.

Az osztrák szakember szerint a Ferrari egyértelműen közelebb került hozzájuk a tavalyi évhez képest. A címvédő alakulat vezetője a másik riválisát, a Red Bullt sem írná még le. Igaz, hogy az energiaitalos alakulat versenyzői nem mutattak olyan nagy tempót a teszt első négy napján, valószínűleg nem 100%-ot nyújtva köröztek a pályán.

Wolff elégedetten kezdte gondolatait a tesztről: „Amennyire csak lehetséges, elégedettek lehetünk a négy nap után! Már vannak jelek, hogy jó irányba haladunk. De ez még csak többé-kevésbé biztos.”

 redbull-verstappen-teszt-2017



A Mercedes főnöke a Red Bullra terelte a szót: „Nagyon különbözik a filozófiánk az övékétől.”

Az osztrák szakember így folytatta: „Alapvetően minden arról szól, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt hozzuk ki az autóból, és bár ez egy kissé hamis képet ad, vagy egy kicsit optimistább megközelítést a nap végén, mégis elhanyagolható. Az autó teljesítménye számít a legjobban.”

„Nincs kétségem afelől, hogy bármilyen autó, amit Adrian és a csapata a pályára visz, ne lenne kemény ellenfél. Úgy gondolom, hogy még nem láttuk az igazi 2017-es Red Bullt” - zárta gondolatait Wolff.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: