DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

A Force India lehet az év meglepetése?

Sergio Perez úgy gondolja, hogy csapata idén még előrébb végezhet a konstruktőrök bajnokságában. A mexikói szerint a gyárban végzett hatalmas munka 2017-ben kifizetődhet.

Február 22-én a Force India volt a negyedik istálló, aki bemutatta új versenygépét. Az alakulatnál nagy várakozásokkal tekintenek a 2017-es szezonra. A brit istálló versenyzője szerint az első háromba is beverekedheti magát a csapata.

„Azt hiszem a négy év óta, mióta ennek a szervezetnek a része vagyok, sosem láttam még ilyen stabilitást, mindenki tudja a dolgát” – kezdte gondolatait a mexikói.

 perez-brazil-nagydij-2017



Perez szerint az előrelépés is lehetséges 2017-ben: „Egyik F1-es csapatnál sem láttam még ilyen szintű önbizalmat, azt gondolom, nagyszerű évünk lesz. Tavaly a negyedik helyen végeztünk, így nem látom okát, hogy miért ne tudnánk idén is fejlődni.”

A brit istálló versenyzője igen optimistán zárta gondolatait: „Úgy gondolom, hogy a Force India nagy meglepetése lehet az évnek. Rendkívül optimista vagyok ezzel a szezonnal és az autóval kapcsolatban. Könnyű most erről beszélni, de tudom, hogy a csapat óriási munkát végzett a télen.” 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: