DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

A Williams továbbra sem reagál a pletykákra

A Williams már felfedte 2017-es autóját, azonban az még továbbra is bizonytalan, hogy Paddy Lowe csatlakozik-e a csapathoz az idei F1-es szezonban.

Paddy Lowe a Mercedes istállótól távozott, miután három világbajnoki címhez járult hozzá a csapatnál – a hírek már tavaly arról szóltak, hogy a szakember a Williams kötelékében folytathatja F1-es pályafutását, azonban hivatalos információ továbbra sincs a jövőjével kapcsolatban. A legfrissebb információk szerint Lowe márciusban áll majd munkába, azonban Claire Williams, az alakulat helyettes csapatfőnöke egyelőre nem árult el részleteket ezzel kapcsolatban.

 Lowe



„Nagyon sokan beszélnek erről – a médiának remek témákat szolgáltattunk a tél során azzal kapcsolatban, ami a Mercedes és a Williams között zajlott” – nyilatkozta Williams utalva arra, hogy Valtteri Bottas a világbajnok istállóhoz igazolt. „Nagyon sok pletyka vett körül minket. Remélhetőleg hamarosan vége lesz a spekulációknak, de azt nem kommentálhatom, hogy Paddy csatlakozik-e hozzánk, vagy sem.”

„Ő egy fantasztikus technikai igazgató, és minden csapat szerencsés lenne, ha hozzájuk igazolna” – folytatta Claire Williams. A szakemberek mozgása egyébként nemcsak Paddy Lowe-öt érinti, hiszen a Williams szolgálatába állt a Ferrari korábbi mérnöke, Dirk de Beer is, valamint a Mercedeshez igazolt James Allison, aki tavaly hagyta el az olasz istállót.  

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: