DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Briatore: Ha nincs hír Schumacherről, az rossz hír

Flavio Briatore is úgy véli, hogy ha ekkora a hírcsend a hétszeres F1-es világbajnok állapotával kapcsolatban, akkor az nem jelenthet jót - nem túl bizakodó az olasz.

Továbbra sincs hivatalos információ Michael Schumcher állapotáról - a hétszeres Formula-1-es világbajnok több, mint három éve szenvedett síbalesetet, azóta teljesen elzárják őt a külvilágtól és semmit nem tudni arról, hogy mi van vele. Már több szponzora is kihátrált mögüle és legutóbb Willi Weber, korábbi menedzsere jelezte: a családnak el kellene mondania az igazat a korábbi klasszisról.

briatore



Most Weber mellé állt Flavio Briatore is, akivel Schumacher két bajnoki címet nyert a kilencvenes években a Benetton színeiben. Az olasz ugyanúgy nem tud semmit, mint bárki más, de azt megjegyezte: ha nincs hír, az már önmagában rossz hír, hiszen ha jó lenne az F1 történetének legsikeresebb versenyzője, arról bizonyára kapnánk tájékoztatást.

Briatore korábban arról beszélt, hogy azért nem látogatja meg Schumachert, mert Felipe Massától és Jean Todttól is hallott dolgokat, ő pedig inkább szeretne úgy emlékezni a legendára, ahogy ismerte őt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: