DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Ezért (nem) hiányzik majd Ecclestone

Ecclestone távozása, F1-es teszt a Hungaroringen, Michelisz vb-esélye, a Bajnokok Tornája különlegességei és a rali-vb tragikus kezdése. Ahogy közeleg a tavasz, egyre több izgalmas témát vehetünk elő rádióműsorunkban.

Az Autósport és Formula Magazin már az éterben is hallható, köszönhetően a szegedi Tisza Rádió Plusz rádióállomással folytatott együttműködésünknek, amelynek stúdiójában minden héten átrágjuk az elmúlt napok történéseit az autóversenyzés világából.

A Formula-1 eladása persze kifogyhatatlan beszédtémát ad jelenleg a világnak, így mi is alaposan átrágtuk, hogy mihez vezethet, rövid és hosszú távon milyen átalakulásokkal járhat az új vezetők érkezése, köztük Ross Brawnnal.

Bernie-Ecclestone



Szóba került az a friss hír is, hogy augusztus első napjain a pálya története során első alkalommal kollektív F1-es tesztet rendez majd a Hungaroring, a magyar vonatkozásoknál maradva pedig a Honda WTCC-csapatának pilótacseréje nyomán kielemezzük, hogy ezáltal könnyebbé vált-e Michelisz Norbert dolga a bajnoki reményeket illetően.

Január végén azonban már versenyek is voltak: visszaidéztük az ezúttal különösen sok furcsaságot hozó Bajnokok Tornája eseményeit, valamint a nagy várakozásokkal induló, de tragikusan végződő Monte-Carlo Rali alakulását.

Alább egy kattintás után már indul is friss műsorunk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: