DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Rosberget lenyűgözte az új Mercedes látványa

A 2016-os F1-es világbajnok, Nico Rosberg már láthatta a Mercedes új versenygépének modelljét. A német szerint Hamilton és Bottas is jobban fogja élvezni az idei autók vezetését.

Az F1-ből visszavonuló Jenson Button korábban elmondta, hogy új szabályok ide vagy oda, a Mercedes továbbra is legyőzhetetlen lehet. Rosberg nem feltétlen ért egyet a brittel. A német pilóta azt nyilatkozta, hogy 2017-ben alaposan megkavarodhat a mezőny.

Rosberg mindenekelőtt a Mercedes új versenygépét dicséri: „Remekül néz ki az új autó, biztosan élvezetesebb lesz vezetni, mint a régieket, mivel sokkal gyorsabb is elődeinél.”

 rosberg-2016-vbcim



A német így folytatta: „Felkavarhatja a dolgokat az, hogy a csapatoknak az elejéről kellett kezdeni mindent. Ez most nem az előző évre építkezés, hanem egy forradalom. Mindenki a nulláról, tiszta lappal indul, és izgalmas lesz látni, ki ér majd oda az élre.”

A 2016-os világbajnok a következővel zárta gondolatait: „Novemberben volt lehetőségem látni a jövő évi versenygép szélcsatornájának modelljét. Ezért láthattam is, milyen lesz az autó teljes egészében. Annyit mondhatok, hogy igazán lenyűgözött a látvány.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: