DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

"Schumacher családja nem mondja el az igazat"

Willi Weber, a hétszeres F1-es világbajnok egykori menedzsere szerint a család nem mondja el a teljes igazságot Schumacher állapotáról - az ő tanácsaira már régóta nem tartanak igényt.

Willi Weber meghatározó személyiség volt Michael Schumacher pályafutásában, főleg Formula-1-es karrierje első fázisában. A hétszeres világbajnok korábbi menedzsere úgy véli, hogy most már ideje elmondani az igazságot Schumacher állapotáról, szerinte ugyanis a német családja ezt nem teszi meg.

"Most már jó ideje arról beszélek, hogy a Schumacher-család nem mondja el a teljes igazságot az állapotáról" - nyilatkozta Weber a Bunte magazin kérdésére. "Most már itt az ideje, hogy a több millió rajongó számára tiszta vizet öntsenek a pohárba. Az én tanácsaimat azonban már régóta nem hallgatják meg."

schumacher



Schumacher bő három éve, 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet, azóta hatalmas titok övezi, hogy mi van vele - maximum félinformációk, pletykák keringenek az állapotáról. Már több szponzora is elhagyta, a napokban újabb két támogató lépett vissza - a kezelése rengeteg pénzt emészt fel, így pedig egyre nehezebb a helyzet.

Weber számára mindenesetre még mindig nehéz feldolgozni, hogy ez történt a pilótával, saját bevallása szerint minden telefoncsörgésnél arra gondol, hogy talán Schumacher hívja. "A remény hal meg utoljára" - tette hozzá.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: