DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Podcast: Higgyük el Massa indoklását?

A hétfői bejelentéshullám volt e heti rádióműsorunk egyik kiemelt témája Bottasszal és Massával a főszerepben, de persze szóba került a nemrég véget ért Dakar Rali és az előttünk álló Bajnokok Tornája is.

Az Autósport és Formula Magazin már az éterben is hallható, köszönhetően a szegedi Tisza Rádió Plusz rádióállomással folytatott együttműködésünknek, amelynek stúdiójában minden héten átrágjuk az elmúlt napok történéseit az autóversenyzés világából.

Szerencsére az F1-es csapatok gondoskodtak róla, hogy legyen miről beszélgetnünk, hiszen végre hivatalosan is helyükre kerültek az építőkockák a Mercedesnél, a Williamsnél és a Saubernék a pilóták bejelentésével. Az viszont máris látszik, hogy Valtteri Bottasra azonnal nagy nyomás fog nehezedni a bajnokistállónál, hiszen csupán egy évre biztosított a helye, amit talán Sebastian Vettel és Fernando Alonso is kiszemelt már magának 2018-ra. Felipe Massa visszatérésében, pontosabban vissza nem vonulásában pedig talán az az interjú a legmulatságosabb, amiben a csapat látszólag a rajongókban felmerülő kételyeket próbálja eloszlatni. Valósak lehetnek a brazil motivációi?

massa_1



Miközben az F1-ben még a színfalak mögött zajlanak az események, néhol már megkezdődött a versenyzés. Beszélünk a Dakar Rali meglepő és kevésbé meglepő eredményeiről és a magyar résztvevők szerepléséről is, amit akár szponzori kérések is befolyásolhatnak.

Végül pedig adtunk egy kis kedvcsinálót a Bajnokok Tornájához, amelyen idén először láthatjuk versenypályán az egyéni címvédő Vettelt, Massát, Buttont, Montoyát és még számos ismert külföldi sztárt.

Az adás minden szerdán 17 órától hallható a Tisza Rádió Plusz online műsorán, emellett pedig a Formula.hu weboldalán is megjelenik podcast formájában.

Alább egy kattintás után már indul is friss műsorunk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: