DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Csődeljárás: Véget érhet a Manor története

Hiába a technikai fejlődés és a potenciális vásárlókról szóló hírek, brit sajtóértesülések szerint bármelyik pillanatban bejelenthetik, hogy csődeljárás alá kerül a legkisebb F1-es csapat.

Csődeljárás alá kerülhet a Manor istálló, miután a Sky News értesülései szerint gyűlést hívtak össze péntek délelőttre a csapat főhadiszállására, melyen közlik a csapat mintegy kétszáz dolgozójával, hogy az FRP Advisory nevű cég kezébe került a Manor sorsa.

Bár az elmúlt hetekben-hónapokban több potenciális vevő is felbukkant a csapat körül, melyet Stephen Fitzpatrick az elmúlt két évben nagyrészt saját vagyonából működtetett, köztük Ron Dennist, illetve egy indonéz csoportot is szóba hoztak az istállóval, most úgy tűnik, hogy kútba esik az eladás.

ocon-2016-manor



A Manor a 2016-os szezonban utolsó helyen végzett a bajnokságban, technikai szempontból viszont nagy előrelépést tett, hiszen minden korábbinál közelebb került a középmezőny végéhez. A bajnoki tizedik hely elveszítése viszont, mely az utolsóelőtti, Brazil Nagydíjon történt, végzetes lehet a csapat számára.

Amint kiderül valamilyen fejlemény a Manor háza tájáról, azonnal beszámolunk róla.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: