DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Podcast: Mi van a nagy Schumacherrel, mi lesz a kis Schumacherrel?

Az ünnepi pihenő után izgalmas témákkal tért vissza rádióműsorunk, amelyben kibeszéltük az idősebb Schumachert, a fiatalabb Schumachert, a Dakar Ralit, valamint a tél utolsó F1-es átigazolási hullámát, amely bármelyik pillanatban beindulhat.

Az Autósport és Formula Magazin már az éterben is hallható, köszönhetően a szegedi Tisza Rádió Plusz rádióállomással folytatott együttműködésünknek, amelynek stúdiójában minden héten átrágjuk az elmúlt napok történéseit az autóversenyzés világából.

Első 2017-es adásunkra bőven jutott beszédtéma, annak dacára is, hogy az ünnepek alatt szokás szerint lassabban csordogálnak a hírek. Nem érkezett még meg a bejelentés a Mercedes üresen álló ülésének tulajdonosáról sem, viszont annyi biztosra vehető sejtés bukkant már elő, hogy így is elkezdhettük elemezgetni a várható 2017-es harcvonalakat.

schumacher_1



A napokban volt Michael Schumacher születésnapja és 2013-as síbalesetének évfordulója is, ennek apropóján pedig mi is megemlékeztünk a hétszeres világbajnokról, és próbáltuk megfejteni, hogy mikor kaphat a világ kézzelfogható híreket az otthonában gyógyuló német állapotáról. Ha pedig Schumacher, napjainkban már nem mehetünk el szó nélkül az egykori F1-es pilóta fia, Mick mellett sem, akinek eltökélt célja, hogy maga is eljusson a királykategóriába. Megvitattuk, hogy mekkora esélye lehet erre.

És elkezdődtek már az év első versenyei is a Dakar Rali, valamint a Dakarba tartó Africa Race képében. Beszélgettünk a két sorozat rivalizálásáról és az esélyekről, na meg a Dakaron bevezetett új géposztályról is, amit jól el is neveztünk Coronel-kategóriának, hogy aztán pár perccel a műsor felvétele után kiderüljön, a szervezők kivették belőle Coroneléket!

Az adás minden szerdán 17 órától hallható a Tisza Rádió Plusz online műsorán, emellett pedig a Formula.hu weboldalán is megjelenik podcast formájában.

Alább egy kattintás után már indul is friss műsorunk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: