DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Megjelent az F1-es szezon krónikája

A Száguldás és cirkusz már negyedik évben került a könyvesboltokba, benne az idény nagydíjaival, csapataival és a 2017-es kitekintéssel. Belenézhetsz a kötetbe, és kedvezményesen megrendelheted!

A könyv nem csupán az elmúlt idény eseményeit eleveníti fel az év legjobb fotóival, versenyről versenyre és csapatról csapatra haladva, statisztikákkal színesítve, de kitekint a következő szezonra is, amikor nyolc év óta a legnagyobb változáson esik át az autók külseje, mely a szokásos szabályváltozásokkal ellentétben nem lassulást, hanem gyorsulást von maga után. A Száguldás és Cirkusz ezúttal újdonságokkal is készül: a kötetbe kerülnek a magyarországi Formula-1-es újságírós pionírja, Dávid Sándor válogatott írásai.

A Száguldás és Cirkusz a könyvesbolti árhoz képest 17 % kedvezménnyel, 4990 forintért kapható, ha webshopunkból, ide kattintva rendeled meg!

Szintén megjelent a nemzetközi és hazai autósport 2016-os eseményeit felölelő Autósport évkönyv. A két könyvet együtt még jobban megéri megrendelni a Formula.hu shopján keresztül, akciós áron 7990 forintért.

Pillants bele a kötet lapjaiba:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: