DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Megszavaztuk az év 10 legjobb F1-es pilótáját

Szerkesztőségünk idei utolsó rádióműsorát kissé rendhagyóra vettük, hiszen a 2016-os Formula-1-es mezőny általunk megválasztott legjobb pilótáinak teljesítményét elemeztük.

Az Autósport és Formula Magazin pár hónapja már az éterben is hallható, köszönhetően a szegedi Tisza Rádió Plusz rádióállomással folytatott együttműködésünknek, amelynek stúdiójában minden héten átrágjuk az elmúlt napok történéseit az autóversenyzés világából.

abu-dhabi-csoportkép



Az ünnepek idejére két hét szünetre vonul műsorunk, de előtte még tartottunk egy évösszegzőt, amelyben az adás vendégei, Gellérfi-Csizmadia Gergő és Bognár Viktor az általuk összeállított versenyzői top10-es lista helyezéseit vették sorra. A rangsorból kiderül, az AFM szerkesztőinél ki végzett előrébb a Mercedes, a Red Bull és a Ferrari igencsak szoros házi csatájában, kik tudtak kiemelkedni a középmezőnyből, és végül persze felfedjük a szezon legjobb pilótájának nevét, amivel biztosan hallgatóink között is vannak olyanok, akik tudnának vitatkozni - és ezt kommentben itt vagy Facebookon meg is tehetitek!

Az adás minden szerdán 17 órától hallható a Tisza Rádió Plusz online műsorán, emellett pedig a Formula.hu weboldalán is megjelenik podcast formájában.

Alább egy kattintás után már indul is friss műsorunk!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: