DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Tényleg Ricciardo és Verstappen az év legjobbjai?

Rádióműsorunk legújabb adásában elemezzük a Brazil Nagydíj esélyeit, körbejárjuk a Williams bejelentését és beszélünk a szerkesztőségünk által összerakott 2016-os nemzetközi pilótarangsorról is, amely talán váratlan győztest hozott.

Az Autósport és Formula Magazin pár hónapja már az éterben is hallható, köszönhetően a szegedi Tisza Rádió Plusz rádióállomással folytatott együttműködésünknek, amelynek stúdiójában minden héten átrágjuk az elmúlt napok történéseit az autóversenyzés világából.

A 2016-os versenyszezon végéhez közeledve témáink is kezdenek kissé évzáró-jellegűvé válni. A pilótapiac alakulását illetően nem mentünk el szó nélkül egy újabb tinédzser, Lance Stroll jövő évi debütálása mellett, és arról is beszéltünk, hogy kik bizonyulhatnak a legjobb választásnak a Force India és a Renault szabadon maradt ülésére. Forgattuk kicsit Ocon, Wehrlein és Magnussen nevét is - utóbbival kapcsolatban balszerencsénkre éppen a felvétel befejezése után derült ki, hogy bizonyára a Haasnál talál menedéket.

ricciardo-verstappen



A hamarosan megjelenő Autósport évkönyv 2016 című kötetünkben szerkesztőségünk rangsorba állította a szezon legjobb nemzetközi pilótáit, és a listáról annyit már elárulunk, hogy annak első két helyén a Red Bull pilótapárosa végzett. Arról is beszélgettünk, mivel érdemelte ki Ricciardo és Verstappen, hogy előrébb rangsoroljuk őket, mit a Mercedes pilótáit vagy más sorozatok bajnokait.

A hétvégén Rosbergnek reális esélye lesz arra, hogy megszerezze a bajnoki címet, de Bognár Viktor és Gellérfi-Csizmadia Gergő nem értett egyet abban, hogy mennyire is lehet könnyű dolga a németnek a siker bebiztosításában. Hallgassátok meg, hogyan zajlott a Formula.hu két alapemberének vitája!

Az adás minden szerdán 17 órától hallható a Tisza Rádió Plusz online műsorán, emellett pedig a Formula.hu weboldalán is megjelenik podcast formájában.

Alább egy kattintás után már indul is friss műsorunk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: