DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Száguldás és cirkusz: Itt az F1-es szezon összefoglalója

A szokást folytatva a Formula-1 rajongói idén is könyvespolcukra helyezhetik az évad eseményeit és érdekességeit tartalmazó szezon-összefoglaló kötetet. A Száguldás és cirkusz AKCIÓS áron előrendelhető.

A Formula-1-ben annyi érdekesség történt 2016-ban, hogy felidézni is nehéz: Nico Rosberg és Lewis Hamilton ütközésekkel tarkított harca a bajnoki címért, a Ferrari és Vettel nem várt küszködése, a Red Bull feltámadása és hirtelen versenyzőcseréje, Max Verstappen berobbanása az élmezőnybe, a Renault csalódást keltő visszatérése, Button és Massa búcsúja - és még éppen csak elkezdtük a leltárt... A Száguldás és cirkusz 2016-2017 bemutatja a mögöttünk és az előttünk álló szezon csapatait és pilótáit, és beavat a 2017-es szabályváltozások bonyolult világába.

szaguldas-es-cirkusz-2016



Az Autósport és Formula Magazin, valamint Formula.hu szerzőinek évről évre megjelenő könyve minden rajongónak segít kiigazodni a tengernyi esemény között, felidézi a legizgalmasabb pillanatokat, megmutatja a legszebb fotókat, ráadásként pedig Dávid Sándor legérdekesebb F1-es témájú jegyzeteiből is közöl egy csokorral.

A Száguldás és cirkusz 2016-2017 tartalmából:

  • Csapatok és pilóták szezonjának bemutatása a Mercedestől a Manorig
  • Versenyriport az év 21 nagydíjáról
  • Statisztikák 2016-ról és minden idők legjobbjairól
  • Kitekintés 2017-re: újoncok és szabályváltozások
  • Hírválogatás az év minden napjáról (újdonság)
  • Dávid Sándor válogatott írásai (újdonság)

A december elején megjelenő könyv már most elővételben, akciós áron megrendelhető. A kötet ára így 5990 Ft helyett csak 4990 Ft!

Megrendelés, bővebb információ és korábbi kiadványok:

Formula.hu - A Formula.hu webshopja - formula.@formula.hu - 46/505490

A Száguldás és cirkusz mellett második alkalommal jelenik meg az Autósport évkönyv. A két kötetre vonatkozó karácsonyi akciónk idén is él!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: